Over Het Kinderkameratelier

Het Kinderkameratelier gaat over fantasie, sfeer, dromen........ het begin van een verhaal. Ik ben Chantal. Ik kijk, bedenk en maak. Dat kunnen kinderkamers zijn of illustraties ..... of een combinatie daarvan. De dingen die ik tegenkom in het dagelijkse leven geven inspiratie en vormen plaatjes in mijn hoofd. Mijn ideale plaatje is in balans, straalt rust uit en wakkert tegelijkertijd fantasie en creativiteit aan. Deze plaatjes pas ik toe in het interieur. En wat is nou geweldiger dan het creëren van een eigen plekje voor kinderen, met al hun fantasie, enthousiasme en originaliteit. Met Het Kinderkameratelier maak ik graag de mooiste, leukste en gezelligste plekjes voor kinderen om te kunnen spelen, fantaseren en dromen. Een plekje waar dromen tot leven komen.....

Over Kinderkameratelier       Iets meer over mij......

Ik ben moeder van een zoon en een dochter op de basisschool en bonusmama van een puberdochter. Ik woon met mijn gezin, twee konijnen en twee goudvissen in Maastricht.

Al van jongs af aan hou ik van tekenen en schilderen. Op de middelbare school was tekenen mijn favoriete vak (waar ik wél graag huiswerk voor maakte). Iedereen maakt wel eens fouten, dus  koos ik na de middelbare school voor een studie Nederlands recht ;-)

Na mijn studie heb ik zo'n 12 jaar gewerkt als advocaat. Ik heb zelfs - samen met mijn partner-  mijn eigen advocatenkantoor opgericht. 

Al die tijd heb ik met tekenen en schilderen helaas weinig gedaan. Wel was ik heel graag bezig met interieur: inrichten, styling en (interieur) design. Stiekem leefde er een droom om daar ooit nog eens iets mee te doen. 

Toen ik zwanger werd van onze zoon was het een feestje om de babykamer te mogen bedenken! Hier kon ik mij heerlijk op uitleveren. Een kinderkamer ontwerpen geeft zoveel geweldige, creatieve mogelijkheden....Twee jaar later werd onze dochter geboren. Zij had op zijn zachtst gezegd een lastige start. Na deze tumultueuze periode realiseerde ik me dat ik afscheid wilde nemen van de juridische wereld (met onze dochter gaat het nu overigens hartstikke goed). Ik begon weer met tekenen en schilderen en langzaamaan ontstond het idee om kinderkamers te gaan ontwerpen en stylen en daarnaast verder te gaan met met mijn illustraties voor kinderkamers en op maat gemaakte geboortekaartjes. Zo ontstond uiteindelijk Het Kinderkameratelier.

De fantasie en creativiteit van kinderen geven mij iedere dag weer inspiratie. Het is steeds weer heerlijk om te mogen helpen bij de inrichting van een babykamer, kinderkamer of tienerkamer en uiteindelijk een kind te zien genieten van zijn of haar eigen unieke plekje.

 

  Chantal

© 2018 - 2024 Het Kinderkameratelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel