Over Kinderkameratelier     Iets meer over mij.......

    Ik ben Chantal, de bedenker van Het Kinderkameratelier. Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen. Ik zal hier iets meer over mezelf vertellen. 

 Ik ben 40 (en een klein beetje), moeder van een zoon en een dochter op de basisschool en bonusmama van een puberdochter. Ik woon met mijn gezin, hond en waarschijnlijk binnenkort met twee konijnen en een nieuwe kat in een oude boerderij in een dorpje nabij Maastricht. Hier hebben we alle ruimte voor de kinderen en natuurlijk ook voor mijn Kinderkameratelier.

Al van jongs af aan hou ik van tekenen en schilderen. Op de middelbare school was tekenen mijn favoriete vak (waar ik wél graag huiswerk voor maakte). Desalniettemin koos ik na de middelbare school voor een studie Nederlands recht. Na mijn studie heb ik zo'n 12 jaar gewerkt als advocaat. Eerst in loondienst en daarna voor mijn eigen kantoor dat ik samen met mijn vriend heb opgericht. 

Al die tijd heb ik met tekenen en schilderen weinig gedaan. Wel was inrichten, styling en (interieur)design mijn grote liefde in die tijd. Dat uitte zich voornamelijk in mijn eigen interieur, waarin ik graag combinaties maak van strak, modern en/of design met oude, vintage en/of industriële spulletjes en meubels. Stiekem leefde er een droom om daar ooit nog eens iets mee te doen. 

In 2015 werd onze dochter geboren. Zij had op zijn zachtst gezegd een lastige start. Na deze tumultueuze periode (het ging inmiddels weer goed met onze dochter) realiseerde ik me dat ik afscheid wilde nemen van de juridische wereld. Ik begon weer met tekenen en schilderen en langzaamaan ontstond het idee om inrichting te combineren met illustreren en met vintage meubeltjes. De fantasie en creativiteit van mijn eigen kinderen gaf mij inspiratie en zo werden mijn ideeën concreter en ontstond uiteindelijk Het Kinderkameratelier. Want een kinderkamer ontwerpen geeft zoveel geweldig creatieve mogelijkheden.... en hoe heerlijk is het toch om een kind te zien genieten van zijn of haar eigen unieke plekje ....

  Chantal

© 2018 - 2021 Het Kinderkameratelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel