Over Het Kinderkameratelier

Het Kinderkameratelier gaat over fantasie, stijl, dromen........ een roze wolk, het begin van een verhaal. Ik ben Chantal. Ik kijk, bedenk en maak. Dat kunnen kinderkamers zijn, illustraties of vintage meubeltjes..... en het liefst een combinatie daarvan. De dingen die ik tegenkom in het dagelijkse leven vormen plaatjes in mijn hoofd. Mijn ideale plaatje is in balans, straalt rust uit en wakkert tegelijkertijd fantasie en creativiteit aan. Deze plaatjes pas ik toe in het interieur. En wat is nou geweldiger dan het creëren van een eigen plekje voor kinderen, met al hun fantasie, enthousiasme en originaliteit. Met Het Kinderkameratelier maak ik graag de mooiste, leukste en gezelligste plekjes voor kinderen om te kunnen spelen, fantaseren en dromen. Een plekje waar dromen tot leven komen.....

Over Kinderkameratelier       Iets meer over mij......

Ik ben moeder van een zoon en een dochter op de basisschool en bonusmama van een puberdochter. Ik woon met mijn gezin, twee konijnen en twee goudvissen in Maastricht.

Al van jongs af aan hou ik van tekenen en schilderen. Op de middelbare school was tekenen mijn favoriete vak (waar ik wél graag huiswerk voor maakte). Desalniettemin koos ik na de middelbare school voor een studie Nederlands recht. Na mijn studie heb ik zo'n 12 jaar gewerkt als advocaat. Eerst in loondienst en daarna voor mijn eigen kantoor dat ik samen met mijn vriend heb opgericht. 

Al die tijd heb ik met tekenen en schilderen weinig gedaan. Wel was inrichten, styling en (interieur) design mijn grote liefde in die tijd. Dat uitte zich voornamelijk in mijn eigen interieur, waarin ik graag combinaties maak van strak, modern en/of design met oude, vintage en/of industriële spulletjes en meubels. Stiekem leefde er een droom om daar ooit nog eens iets mee te doen. 

In 2015 werd onze dochter geboren. Zij had op zijn zachtst gezegd een lastige start. Na deze tumultueuze periode (het ging inmiddels weer goed met onze dochter) realiseerde ik me dat ik afscheid wilde nemen van de juridische wereld. Ik begon weer met tekenen en schilderen en langzaamaan ontstond het idee om inrichting te combineren met illustreren en met vintage meubeltjes. De fantasie en creativiteit van mijn eigen kinderen gaf mij inspiratie en zo werden mijn ideeën concreter en ontstond uiteindelijk Het Kinderkameratelier. Want een kinderkamer ontwerpen geeft zoveel geweldig creatieve mogelijkheden.... en hoe heerlijk is het toch om een kind te zien genieten van zijn of haar eigen unieke plekje ....

  Chantal

© 2018 - 2022 Het Kinderkameratelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel