Kinderkamerstyling voor een stoere jongenskamer

Wat doe je met een grote muurkast onder de zoldertrap in een kinderkamer? Zo'n inspiratieloos rommelhok waar lege dozen van speelgoed, te klein geworden kleding en andere rommeltjes zich opstapelden. Zonde van zo'n leuke ruimte die bij de kinderkamer getrokken kan worden.

Het Kinderkameratelier maakte er een avonturenkast van ........ een heerlijk knus plekje om je in terug te trekken met een spannend boek, te dagdromen over grote avonturen, te logeren in je eigen slaapkamer of gewoon een extra hoekje om lekker te spelen met je favoriete speelgoed .....

 

Jongenskamer inspiratie moodboard

 Jongenskamer inspiratie   Leuke jongenskamer   Stoere jongenskamer inrichten         Kleurenpalet jongenskamer

 Knus hoekje jongenskamer Muurschildering jongenskamer Styling jongenskamer Jongenskamer idee 

Op de muur en de deur van de muurkast werd een bergpatroon geschilderd in donkergroen en een grijsgroene kleur. De plankenvloer van de kast werd geverfd in een donkerblauwe tint. Vervolgens kwam er op de deur een levensechte sticker van een beer (KEK Amsterdam). Op de grond van de kast zorgt een speelmatras, een groene slaapzak en een aantal kussentjes voor een zacht en knus plekje om te chillen.

Om het geheel af te stylen zijn er wat accessoires toegevoegd, o.a. een led -olielampje (Xenos), oude koffer (marktplaats), vintage wereldbol, verrekijker en camping-treklampje (waren al in bezit). Voor het laatste kleurcontrast kwam er een kleurrijke slinger aan de deur, want zo'n kast in de slaapkamer is natuurlijk altijd een feestje!  

 

 

© 2018 - 2024 Het Kinderkameratelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel