Kinderkamerstyling & Advies 

Het Kinderkameratelier ontwerpt baby -en kinderkamers en geeft advies op het gebied van kinderkamerstyling en inrichting. Afhankelijk van hoeveel hulp je wenst kan ik je helpen met een compleet ontwerp & advies of een sfeeradvies. Je kunt ook één uurtje sparren met mij inboeken. 

    

 


 

  

     


 

Wat klanten zeggen over Het Kinderkameratelier:

"Al lange tijd stelde ik het "project zolderkamer" uit. 

Ik zag er als een berg tegenop: waar vind je leuke kinderspullen, hoe maak je een meisjeskamer die niet te kinderlijk is en die toch ook de aankomende jaren nog leuk is, hoe gaan we om met de verschillende hoekjes op zolder, wat moet waar etc. etc.

Via internet stuitte ik toen op de website van het Kinderkameratelier. 

Ondanks dat de eigenaresse Chantal in Limburg woont en "even" langsrijden dus niet binnen de mogelijkheden viel, heb ik toch een mailtje gestuurd. 

Na een telefonische kennismaking waarin de wensen op elkaar werden afgestemd en ik via Facetime de desbetreffende kamer had laten zien, is Chantal voor ons aan de slag gegaan.

Eerst stemde ze middels een moodboard de sfeer en kleuren met ons af, waarna in tweede instantie de meubels en raambekleding volgden. 

Ondanks de grote reisafstand hebben wij geen seconde spijt gehad dat we bij Chantal hebben aangeklopt. 

Advies via de telefoon of digitaal werkte voor ons uitstekend! 

Ze heeft een goed gevoel voor sfeermakers van een kinderkamer, komt met producten die je zelf nooit zou hebben gevonden en stylt alles prima op elkaar af. 

Het bewuste A4'tje met een linkje naar alle meubels die je zou kunnen aanschaffen, is fantastisch: stop maar met zoeken / afstruinen van het internet, want de perfecte meubels en accessoires worden je gewoon op een dienblaadje aangereikt! 

Zelf hebben wij ervoor gekozen om de raambekleding bij de lokale Decorrette te bestellen en zij konden ook prima uit de voeten met de adviezen qua kleur en materiaal die Chantal had voorgesteld. 

Ook na de aflevering van de tekening en meubel / accessoires advies, bleef Chantal betrokken en bereikbaar om mee te denken in het afstylen van de desbetreffende meisjeskamer. 

We kunnen niet anders zeggen dan dat Chantal ons op een fantastische manier heeft geholpen, geadviseerd en vooral heeft "ontzorgd" bij de inrichting van deze meisjeskamer.

Een absolute aanrader, ook als je dus op afstand woont!

Twee blije ouders (en dochter) uit regio 010"

 

 

© 2018 - 2024 Het Kinderkameratelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel