een compleet advies bij de inrichting van de kinderkamer

Ben je bezig met het inrichten van jouw babykamer of is je peuter of kleuter toe aan een ander kamertje? Heb je geen inspiratie en/of tijd voor de (her)inrichting van de kinderkamer(s)? Weet je wel wat je leuk vindt, maar heb je geen idee hoe je jouw baby -of kinderkamer kunt inrichten in een sfeer en stijl die bij jou en je kindje past of hoe je er een harmonisch geheel van maakt? Ik help graag met het ontwerp en de styling van jouw baby -of kinderkamer.

Met een compleet advies van Het Kinderkameratelier heb je alles bij de hand om een jouw kamertje af te (laten) maken.

Hieronder zie je een deel van mijn portfolio om een indruk te geven hoe een moodboard bij een compleet ontwerp & advies eruit ziet. De moodboards zijn aanklikbaar, zodat je ook kunt zien hoe de uitwerking van het sfeermoodboard eruit ziet.

Meisjeskamer inrichten  Jongenskamer inrichten  Tienerkamer inrichten  

    

We beginnen met een kennismaking, waarbij ik jou/jullie en en jullie wensen leer kennen. Ik bekijk de ruimte en we inventariseren waar jullie behoefte aan hebben. Afhankelijk van de leeftijd van jullie zoon of dochter kan ik hem of haar hier ook bij betrekken. Samen gaan we op zoek naar de juiste sfeer voor de kinderkamer. Een sfeer die past bij jullie en jullie kind. Na het kennismakingsgesprek vertaal ik jullie wensen en mijn ideeën in een moodboard. Dit moodboard laat de beoogde sfeer zien en is altijd de basis en het uitgangspunt voor het verdere advies, de inrichting en de styling van de kinderkamer.

Als jullie helemaal blij worden van het moodboard dan ga ik dit vervolgens uitwerken tot een concreet en compleet plan waarin kleur, verf en/of behang, meubels, accessoires en verlichting allemaal aan bod komen. Uiteindelijk wordt dit alles uitgewerkt op een plattegrond (2D) waarop je in een oogopslag de plek van de meubels en accessoires, de verf en/of behang, de plaats van de geadviseerde verlichting en alle overige elementen kunt zien.

Jullie ontvangen van mij een volledig uitgewerk digitaal plan. Met dit plan heb je alles bij de hand om de kinderkamer te (laten) realiseren. 

Als het plan gerealiseerd is of bijna af is plannen we nog een eindgesprek online. Zo is er nog de gelegenheid om eventuele vragen te stellen en de laatste puntjes op de i te zetten. 

De prijs voor dit complete inrichtingsplan bedraagt €595,- (inclusief btw).

Optioneel:

Mochten jullie verdere hulp wensen bij de uitvoering hiervan dan maken we een afspraak voor de uit te voeren vervolgstappen.


nog even kort op een rijtje:                       

 intake bij jullie thuis*

 moodboard

 kleuradvies

 materiaaladvies: verf, behang, vloerbedekking, raambekleding

 advies meubels en accessoires

 advies voor verlichting

 plattegrond met indeling

compleet uitgewerkt digitaal plan

shoppinglist

O ja, als je een compleet plan voor de inrichting van de baby -of kinderkamer boekt ontvang je 20% korting in de webshop.**


* Binnen een straal van 100 km vanaf Maastricht zijn de reiskosten inclusief, vanaf deze afstand bedraagt de extra reistijd -en kostenvergoeding € 0,30 per km.

** De korting is geldig op aankopen vanaf het moment van sluiten van de overeenkomst van opdracht tot aan het moment van het afronden van de opdracht (uiterlijk een maand na datum eindfactuur).

© 2018 - 2024 Het Kinderkameratelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel