Een stoere tienerkamer voor een jongen inrichten

Bij de eerste kennismaking hebben we samen de ruimte bekeken en alle wensen besproken. De vraag was om de kinderkamerkamer opnieuw in te richten voor een tienerzoon. Een kamer die klaar is voor de komende jaren. Eerst werd het sfeermoodboard gemaakt. Daarna werden de sfeer en het kleurgebruik uit het sfeermoodboard in het onderstaande productmoodboard vertaald naar concrete producten.

Gekozen is voor een rustige basis in wit, grijs, zwart en (vergrijsd) groen. De okerkleurige elementen zorgen voor een levendig kleurcontrast. Een paar elementen in leer(look) en onbewerkt hout maken het geheel af en geven een stoere look aan het geheel.

Bij een compleet ontwerp en advies worden ontvang je een plattegrond op schaal (2D), waarin alle elementen op de juiste plek zijn ingetekend (alle meubels en accessoires, maar ook de plaats waar het behang en de muurverf komen kun je hieruit aflezen). Specifieke hoeken uit de ruimte worden nog verder uitgelicht en de keuzes worden uitgelegd en toegelicht. Bij het uitgewerkte plan ontvang je ook een handige lijst met links naar de verkooppunten van alle gebruikte producten met daarbij de prijs. Je kunt de producten zo eenvoudig (online) bestellen en vervolgens zelf aan de slag met het advies en de plattegrond.

                                                                                                                                                                                                                                                   

© 2018 - 2024 Het Kinderkameratelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel