Een vrolijke kleurrijke jongenskamer

Bij deze opdracht was de vraag om de kinderkamer opnieuw in te richten en er een geheel van te maken met sfeer. Er waren al een bed, een kledingkast, een bureau en een boekenkast van dezelfde meubel lijn gekocht, maar de opdrachtgeefster was niet tevreden met de uitstraling van de kamer. De kamer mistte sfeer en gezelligheid. Er was geen sprake van een eenheid en het vrolijke karakter van de jongste zoon kwam niet tot zijn recht in de kamer zoals die was. De bestaande  kwaliteitsmeubels waren vrij recent gekocht en die moesten dus in het plan gebruikt worden. 

In het sfeermoodboard is gewerkt met vrolijke kleuren en redelijk wat kleurcontrast met diepblauw, roest en okergeel. Dit als tegenhanger van de strakke ruimte en de witte meubels die de basis zouden gaan vormen in dit plan. Het moodboard werd vertaald in onderstaand productmoodboard: een vrolijke kamer om in te spelen, maar ook om in een hoekje heerlijk een boekje te lezen. 

Dit alles werd ook in dit ontwerp uitgewerkt in een volledig advies met een op schaal getekende plattegrond. In het uiteindelijke ontwerp is gewerkt met een prachtig foto behang als blikvanger achter het bed en met een okergele lambrisering van muurverf. 

                                                                                                                                                                                                                                                          

© 2018 - 2024 Het Kinderkameratelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel