Het Kinderkameratelier sfeeradvies

Ben je zelf al lekker bezig met de inrichting van jouw baby -of kinderkamer,maar lukt het niet helemaal om de juiste sfeer te krijgen of om er een samenhangend geheel van te maken? Je hebt al meubeltjes en wil die graag behouden. Je hebt al een indeling van de kamer en hoeft daar verder geen advies meer over. Of je hebt al een ingerichte kinderkamer die je alleen wil opfrissen of aanpassen aan de leeftijd van je kindje. Dan is het sfeeradvies iets voor jou! Bij dit advies gaan we geen compleet plan opstellen met een indeling en plattegrond, maar gaan we aan de slag met de indeling en de meubels die er al zijn. Het advies betreft in dit geval de kleur, sfeer en accessoires die de uitstraling van de kinderkamer gaan bepalen.

Het Kinderkameratelier sfeeradvies boek je nu voor € 180,- 

Hoe het werkt:                      

Om te beginnen stuur ik je een vragenlijst per e-mail, zodat ik jouw wensen en voorkeuren leer kennen (en welke meubels en accessoires er al zijn en behouden moeten blijven). Op basis van de antwoorden uit deze vragenlijst ga ik voor je aan de slag. 

 Vervolgens ontvang je van mij (binnen 14 dagen) een op jouw wensen afgestemd moodboard dat je helpt om in jouw kinderkamer de gewenste sfeer en eenheid te bereiken door het gebruik van kleur (combinaties), eventueel behang, meubels en accessoires.

 Bij het moodboard ontvang je ook een bijlage met daarin de gebruikte meubels en accessoires uit het moodboard, zodat je die snel (online) kunt vinden.

Reserveer nu een plekje en boek het sfeeradvies meteen hier.

Toch liever wat meer hulp en uitgebreider advies? Ga dan voor een compleet advies.

 

© 2018 - 2024 Het Kinderkameratelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel