Advies bij de inrichting van de kinderkamer

Het Kinderkameratelier maakt concepten voor kinderkamers en geeft advies op het gebied van kinderkamerstyling en inrichting van de baby -of kinderkamer. 

Bij het bedenken van een ontwerp / concept en de styling voor een baby of-kinderkamer ga ik samen met jou op zoek naar de juiste sfeer voor jouw kindje en kamertje. Aan de hand van een kennismakingsgesprek waarbij we samen jullie wensen bespreken maak ik een moodboard. Dit moodboard is altijd de basis voor het advies, de inrichting en de styling van de kinderkamer. Neem voor voorbeelden van zo'n moodboard en de uitwerking daarvan even een kijkje op mijn portfolio.                


      Kinderkamerstyling

Hoe ziet zo'n inrichtingsadvies voor de kinderkamer er uit?                       

 Intake

 Moodboard

 Kleuradvies + eventueel materiaalkeuze

 Advies keuze meubeltjes en accessoires

 Plattegrond met een advies voor de indeling van het kamertje 

 Shoppinglist

 

 


Hoe werkt het nou precies?

 

1) Intake

Eerste kennismaking - bespreken wensen - bekijken ruimte - uitleg stappenplan - tijdplanning.

De eerste intake duurt maximaal 1 uur en is vrijblijvend. Dit kan bij jullie thuis of via een video call.* 

Kiezen jullie ervoor om met mij verder te gaan dan volgt stap 2.

2) Het advies

Op basis van de intake maak ik een compleet plan voor jullie met een op maat gemaakt moodboard en plattegrond met een advies voor de indeling en een voorstel voor meubeltjes, kleurenschema en accessoires. Ook ontvangen jullie een shoppinglist met de vindplaatsen van de in het advies gebruikte meubels, behang, accessoires, etc. De prijs voor dit complete inrichtingsplan bedraagt €495,- (inclusief btw).

Met dit volledige plan kunnen jullie zelf aan de slag. Mochten jullie verdere hulp wensen bij de uitvoering hiervan dan maken we een afspraak voor de uit te voeren vervolgstappen. Dat is stap 3.

O ja, als je een compleet plan voor de inrichting van de baby -of kinderkamer boekt ontvang je 20% korting in de webshop en 10% op vintage meubels.**


* Een persoonlijke kennismaking met jullie heeft de voorkeur, echter voor zover en zolang de Covid-maatregelen hierom vragen zullen de intake gesprekken enkel via een video call plaatsvinden. Binnen een straal van 25 km vanaf Maastricht zijn de reiskosten inclusief, buiten deze afstand bedraagt de reistijd -en kostenvergoeding 0,30 per km.

** De korting is geldig op aankopen vanaf het moment van sluiten van de overeenkomst van opdracht tot aan het moment van het afronden van de opdracht (uiterlijk datum eindfactuur).

© 2018 - 2021 Het Kinderkameratelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel